Η Εταιρεια

Η τέχνη συναντά την επιστήμη. Με χαρακτηριστικό της την πιο κορυφαία τεχνολογία παγκοσμίως, η Dermoskin σας παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα αισθητικής ιατρικής που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα των θεραπειών σας. Με έναν πλούσιο κατάλογο από τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα, παρέχει ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας και περιποίησης του δέρματος.

Με μια μακρά ιστορία και παράδοση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής που μετράει 19 χρόνια συνολικά, η Dermoskin χρησιμοποιεί την εμπειρία της με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση ιατρού και ασθενή.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής

Η διαδρομή της εταιρείας ξεκίνησε το 2001, όταν ακόμη η no 1 ανάγκη των γυναικών για όμορφο και νεανικό δέρμα ήταν οι κρέμες και τα αντηλιακά. Αντιπροσώπευσε οίκους καλλυντικών και μηχανημάτων αισθητικής και στη συνέχεια ξεκίνησε την έρευνα για τον τομέα της ιατρικής αισθητικής ο οποίος διαφαινόταν ότι θ αναπτυσσόταν εντυπωσιακά. Από το 2005 οι μεσοθεραπείες, τα fillers, και γενικότερα οι ενέσιμες θεραπείες άρχισαν να είναι στο επίκεντρο της αισθητικής ιατρικής ως ο πιο άμεσος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της διαδικασίας γήρανσης. Η Dermoskin αποφάσισε να επενδύσει στην αισθητική ιατρική και να έχει ισχυρή παρουσία σε δερματολόγους και πλαστικούς ιατρούς, κάνοντας συνεργασίες και αντιπροσωπεύοντας πιστοποιημένους οίκους που ερευνούν, παράγουν και προωθούν προϊόντα αισθητικής ιατρικής και κατέχουν τις πρώτες θέσεις αξιοπιστίας στην αγορά ανά τον κόσμο.

 

Με βαθιά γνώση της διεθνούς βιομηχανίας των ενέσιμων υλικών και με ισχυρή αγοραστική δύναμη που επιτρέπει στην εταιρεία να διατηρεί ευρύ φάσμα από δημοφιλή προϊόντα αισθητικής ιατρικής, η εταιρεία Dermoskin συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ομορφιάς με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα και την καλή τιμή.

 

Με σταθερή, μελετημένη και σχεδιασμένη επαγγελματική παρουσία και συνεχή εξέλιξη η Dermoskin αναπτύσσεται συνεχώς και βάζει ισχυρά θεμέλια στη σχέση της με τους ολοένα αυξανόμενους πελάτες της που την εκτιμούν, εμπιστεύονται και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία.

 

Οι επιλογές της σε προιόντα, υπηρεσίες, προμηθευτές, συνεργάτες πωλήσεων και συνεργάτες ιατρούς αποτελούν στοιχεία της φιλοσοφίας της για την οποία είναι υπερήφανη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πιστή στις αξίες της για την συνεπή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Δικτύου των ιατρών με τους οποίους συνεργάζεται, αλλά κυρίως με στόχο οι ασθενείς των ιατρών-συνεργατών να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις θεραπείες, η Dermoskin επιδιώκει να παρέχει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών και να εξασφαλίζει υπηρεσίες υψηλού επαγγελματισμού για να παραμένει αντάξια της εμπιστοσύνης των πολύτιμων συνεργατών της.

 

Η Dermoskin πρεσβεύει την ηθική, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη, την συνέπεια, την ακεραιότητα, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την ευθύνη απέναντι στην ικανοποίηση των ιατρών αλλά και των ασθενών. Πρώτιστη επιδίωξη και αληθινή πρόθεση της είναι το όνομα Dermoskin να αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα.

 

Η απόλυτη ικανοποίηση ιατρού και ασθενή είναι ο μοναδικός στόχος μας

 

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον διεθνή επιστημονικό χώρο της ιατρικής αισθητικής, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις – λύσεις στον τομέα της ομορφιάς. Σε συνεργασία κι επαφή με σε κορυφαίους επιστήμονες και με πίστη στους σαφείς και μακροπρόθεσμους στόχους, αναζητά συνεχώς τις πιο καινοτόμες λύσεις και τις πιο αποτελεσματικές επιλογές της αγοράς.

 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έχει μια ολιστική προσέγγιση στην ομορφιά με πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνογνωσίας και αυστηρών προδιαγραφών στοιχείο που την κατατάσσει στις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του χώρου.

 

Όλα τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που παρέχει η Dermoskin εφαρμόζονται μέσα από αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα με ιατρικές μελέτες και με εξειδικευμένες τεχνικές , προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές θεραπείες παγκοσμίως, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που προτείνει η Dermoskin κατασκευάζονται κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους παραγωγής, ποιοτικά συστατικά και πρωτοπόρες τεχνικές εξέλιξης.

 

Η αναζήτηση των πιο καινοτόμων μηχανισμών της αγοράς, η έρευνα και ανάπτυξη αλλά και η επένδυση σε πρωτοποριακές και καινοτόμες θεραπείες είναι βασικά εργαλεία της. Ο στόχος είναι να παρέχονται στους εξειδικευμένους γιατρούς οι περισσότερο ασφαλείς και οι λιγότερο παρεμβατικές μέθοδοι, ώστε τα αποτελέσματα στον ασθενή να είναι ασφαλή, ανώδυνα, άμεσα ορατά και με διάρκεια στο αποτέλεσμα.

 

Οι πιο εξελιγμένες τεχνικές στην εφαρμογή των fillers είναι στα χέρια μας

 

Τα Nanosoft Microneedles είναι η τελευταία νέα αποκλειστική καινοτομία της Fillmed που στοχεύει στην αποτελεσματική επαναφορά της νεότητας της επιδερμίδας στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου (μάτια και λαιμό) με ακρίβεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

Πρόκειται για την πιο ενδεδειγμένη λύση για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών του προσώπου και της αναζωογόνησης του δέρματος, καθώς η πολύ μικρή βελόνα του επιτρέπει μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία στα σημεία που χρειάζονται διόρθωση.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία αναζητά συνεχώς τα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς, ώστε ιατρός και ασθενής να απολαμβάνουν ασφαλείς και ανώδυνες θεραπείες για το επιθυμητό, φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση.

 

Από τις ρυτίδες και το γέμισμα στα χείλη, μέχρι την αντιμετώπιση της ακμής και την τόνωση του δέρματος, η Dermoskin διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων για την αποτελσματική φροντίδα του δέρματος με υψηλή ασφάλεια, πιστοποίηση και καινοτομία.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Dermoskin επενδύει στην συνεχή έρευνα, την δημιουργία συνδυασμών από προϊόντα και τον σχεδιασμό πρωτοκόλλων που πληρούν τις προδιαγραφές των νεότερων δεδομένων της αισθητικής ιατρικής. Επιπλέον επενδύει σε συνεργάτες που είναι αφοσιωμένοι στην συνεχή εξέλιξη με τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδίκευση και διάθεση για πρωτοπορία , ώστε να υπάρχει ανταπόκριση στις απαιτήσεις μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς.

 

Φροντίζουμε με συνέπεια κι επαγγελματισμό την διατήρηση της υψηλής ποιότητας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων που επιλέγουμε. Επενδύουμε στην συνεχή εγρήγορση , στην παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς και στη διαρκή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και επιστημονικά σεμινάρια και Συνέδρια, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε ότι νεότερο και ταιριαστό στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Δεν επαναπαυόμαστε σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε, προχωράμε μπροστά στις νέες τάσεις και στα νέα δεδομένα με πρόοδο και διάθεση για ανάπτυξη.

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο μας δίδαξε πως όλα αλλάζουν, όλα εξελίσσονται και όλα χρειάζονται εμπλουτισμό και προσαρμογή. Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητούμε συνεχώς πρωτοποριακά υλικά που να πληρούν απολύτως τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που ορίζει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα προϊόντα των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία με την εμπειρία των επιστημονικών μας συνεργατών.

 

Στόχος η συνεχής γνώση , η εκπαίδευση και η εξέλιξη, ώστε να έχουμε πάντα στα χέρια μας τις πιο καινοτόμες λύσεις , τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς και τις πιο σύγχρονες συμβουλές για να έχουμε άριστη συνεργασία με τους ιατρούς που χτίζουν το δικό τους brand μέσα από την εταιρεία μας.

 

Γι αυτούς τους λόγους, η Dermoskin θα συνεχίσει να αναζητά, να ενημερώνεται και να επιλέγει ότι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.