Καριέρα

Θέλετε να δουλέψετε μαζί μας; Η Dermoskin έχει σοβαρές, διεθνείς και αξιόπιστες προδιαγραφές στην επιλογή των εταιρειών που εκπροσωπεί, με την βεβαιότητα ότι ο τελικός αποδέκτης θα δει αξία στο αποτέλεσμα των θεραπειών που του προτείνονται. Δεσμευόμαστε να αναζητάμε πάντα τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της αισθητικής ιατρικής πάνω στον βασικό πυρήνα του αντικειμένου μας, την ομορφιά.

 

Κάθε συνεργάτης είναι για εμάς μέρος της επιτυχίας μας

 

Σε αυτό το πλαίσιο, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και αναζητάμε συνεργάτες με σκοπό μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με πραγματικά αμοιβαία οφέλη. Επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, ώστε οι ίδιοι να αισθάνονται ότι έχουν αποκτήσει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθούν όπως ονειρεύονται στην αγορά και στην μετέπειτα καριέρα τους ενώ η συνεργασία και η διαρκής επαφή με τους πιο επιτυχημένους και αξιόπιστους ιατρούς πελάτες μας θα τους δώσει την δυνατότητα μιας μοναδικής διαδρομής με προοπτική κι εξέλιξη σε πολλά επίπεδα.

 

Αναζητάμε ανθρώπους με διάθεση κι όρεξη για δουλειά, επικοινωνιακούς χαρακτήρες που αγαπούν τον άνθρωπο και την φροντίδα του. Ο χώρος της ομορφιάς καλείται να καλύπτει ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με ευθύνη, συνέπεια, αγάπη και διάθεση για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Κάθε συνεργάτης είναι για εμάς μέρος της επιτυχίας μας, αυτοί που επιλέγουμε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής και του σχεδιασμού μας για την ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και των ιδεών για την διαρκή εξέλιξη μας στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην ομάδα μας;

 

Συμπληρώστε την φόρμα καριέρας