Ιατρικα Πρωτοκολλα

Στην Dermoskin είναι εξαιρετικής σημασίας και σπουδαίας συμβολής η δυνατότητα συνδυασμού των προϊόντων για ακόμα πιο αποτελεσματική δράση. Η Fillmed by Filorga που είναι μια από τις εταιρείες που περήφανα εκπροσωπούμε στην Ελλάδα είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα. Συνδυάζει τις επιδράσεις της ανόρθωσης και της βιο-διέγερσης του δέρματος παρέχει στους εξειδικευμένους γιατρούς πρωτοποριακά Ιατρικά Πρωτόκολλα.

Bio Nutri Lift

Το Bio Nutri Lift είναι ένα πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί την πιο καινοτόμο τεχνική εκχύσεων TRI-HYAL INNOVATION TECHNOLOGY σε συνδυασμό με ελεύθερο υαλουρονικό οξύ, σε διαφορετικά σημεία του προσώπου δημιουργώντας άξονες στήριξης του ιστού. Στόχος είναι να ξανά δώσουμε στο δέρμα ενυδάτωση, λάμψη, σφριγηλότητα, μαζί με μία ταυτόχρονη δράση lifting.

O Dr. Maxence Caillens Αesthetic Δoctor /expert trainer της εταιρείας Laboratoires Fillmed είναι ο εμπνευστής του πρωτοκόλλου BΙΟ ΝUTRI LIFT της Fillmed .
Όπως μας εξηγεί ο Dr. Maxence Caillens για να ανταποκριθεί στην ανάγκη των ασθενών του για ένα αποτέλεσμα εμφανές και άμεσο, χωρίς να προστεθεί ανεπιθύμητος όγκος και χωρίς κανένα κοινωνικό περιορισμό μετά την εφαρμογή, ανέπτυξε και εφάρμοσε την αποκλειστική τεχνική της Fillmed το BIO NUTRI LIFT .
Σκοπός αυτής της συνδυαστικής θεραπείας είναι η υψηλή ενυδάτωση , η σύσφιξη καθώς και μία ταυτόχρονη δράση ήπιου lifting, χάρις στην συνδυασμένη χρήση δύο υλικών της Laboratoires Fillmed : NCTF 135 HA και ART FILLER FINE LINES.

 

Ποιο είναι το προφίλ των ασθενών για την BIO NUTRI LIFT θεραπεία :

  • Είναι ασθενείς με λεπτό αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα
  • Oι λεπτές γραμμές
  • Ελάστωση
  • Χαλάρωση σε πρόσωπο, ντεκολτέ και λαιμό
  • Αφυδατωμένα χέρια
  • Ρυτίδες καπνιστού( BIO NUTRI LIP)

Το πρώτο σημείο εισόδου βρίσκεται στο ζυγωματικό τόξο όπου τοποθετείται υαλουρονικό οξύ προς τις ρινοπαρειακές πτυχές, χρησιμοποιώντας την τεχνική έγχυσης με αναδρομική κίνηση. Αυτή η τεχνική δίνει ανυψωτικό αποτέλεσμα και προκαλεί δερματική ανανέωση. Στην συνέχεια στο ίδιο σημείο ο εξειδικευμένος γιατρός εγχέει υαλουρονικό οξύ με το NCTF 135HA, για ένα άμεσο αποτέλεσμα. Αυτή η λύση πολύ-αναζωογόνησης περιέχει επίσης ένα κοκτέιλ 53 συστατικών που βοηθούν στην επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ινοβλαστών, η οποία επιβραδύνεται με την ηλικία.

 

Εύκολο, γρήγορο, εντυπωσιακό, προσφέρει μια άνετη θεραπεία για υψηλή ελαστικότητα και αναίμακτη ανανέωση της επιδερμίδας με φυσική όψη. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες αλλά και για τα σημεία που βρίσκονται στη μέση και στο κάτω μέρος του προσώπου , τις ρυτίδες του μετώπου και του λαιμού αλλά και τα χέρια.

Τεχνολογία που προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία

Η τεχνική

Ανάλογα με την σοβαρότητα της βλάβης, γίνονται μία ή δύο πύλες εισόδου ανά πλευρά, με στόχο να δημιουργήσουμε δύο τάσεις ανάρτησης μία προς τους κροτάφους και μία προς την γωνία της κάτω γνάθου.
Η κάνουλα χρησιμοποιείται για αυτήν την τεχνική ώστε να ενεργοποιήσει με μηχανικό τρόπο την διαδικασία της βιοσύνθεσης και της ανάπλασης.

 

Μηχανισμός δράσης

Η έγχυση του ART FILLER FINE LINES στο επίπεδο του δέρματος , δημιουργούν την τάση ροπής – δράση lifting και ενεργοποιείται η αναγέννηση του δέρματος με την νεοκολλαγέννεση.
Η έγχυση του υλικού NCTF 135 HA στο ίδιο σημείο σε συνδυασμό με τα 59 συστατικά και το ελεύθερο υαλουρονικό οξύ συντελούν στην διέγερση των ινοβλαστών για βιοσύνθεση κολλαγόνου το οποίο προσδίδει άμεσα τον απαραίτητο όγκο στην περιοχή.

 

Συνολικά Αποτελέσματα – Συμπεράσματα

Με αυτό το πρωτόκολλο πετυχαίνουμε μια άμεση δράση ήπιου lifting, λάμψη που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, ενυδάτωση και ενεργοποιηση της διαδερμικής ανανέωσης χάρη στα θρεπτικά συστατικά της μεσοθεραπείας NCTF 135 HA σε μακροχρόνια βάση .
Για διατήρηση των αποτελεσμάτων για ένα περίπου χρόνο, συνιστάται η επανάληψη της εφαρμογής στους τρείς μήνες και προαιρετικά τρείς απλές συνεδρίες με NCTF 135 ΗΑ με μεσοδιάστημα 15 ημερών.

 

BΙΟ NUTRI LIFT απο την Fillmed

  • Ένα πρωτόκολλο γρήγορο, εύκολο και μη τραυματικό με ταυτόχρονη δράση lifting και αναζωογόνησης του δέρματος .
  • Συνιστάται για ένα φυσικό αποτέλεσμα για όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίας (πρόληψη / διόρθωση ).
  • Ιδανικό για μέσο- κατώτερο τμήμα του προσώπου , ντεκολτέ , χέρια , ρυτίδες καπνιστού ( BIO NUTRI LIP)
  • Πρακτικά χωρίς παρενέργειες αμέσως μετά από την εφαρμογή και χωρίς μελανιές .